Monday, September 26, 2011

New environment ! OMG ! penat sungguh !

Assalamualaikum.


Alhamdulillah. akhirnya aku dapat jugak say something and write a lot of thing in my lovely blog ! Actually banyak sangat2 story yang nak di ceritakan tapi jadik blur sebab terlalu banyak. hehehe (melampaukan. hehe). Anyway, apa yang nak diperkatakan cepat sungguh masa berlalu. Now, aku dah kembali jadi seorang pelajar Bachelor in Office System (Hons.) at UiTM Dungun wah gitu. huhuhuhu.


first of all, the first word i want to said is TENSION come again. huhuhuhu. pape pun i glad to be a student again. YES .


by the way, since berada di uitm dungun so far so good :) .. Alhamdulillah kawan2 baru semua ok and lecturer juga ok. thats the most important things in my life as a student. Dan yang paling best memang penat sesangat la berada di sini mana tak nya dulu only one building but now :) ngeeee~ (i only can smile) banyak sangat lorh. tak terkira itu dah di kira bernasib baik aku punya jadual tak de la full sangat. al-maklum saja lah 6 subjek je. untung le kn. hehehehe


masok hari ni dah ahad yang ke-3 kat dungun nih but still at home tak de pun kuar pergi jalan2 but i hope so :) hehehehehe


okeh aku dah penat sangat nih, anak setan dah berketul-ketul kat kelopak mata nih. hehehe. so kita layan gambar la ye :)


first day at uitm dungun - taklimat akademik bersama 
Timbalan Rektor UiTM Dungun

second day at uitm dungun - dialog bersama
Rektor UiTM Dungun

wit diba,emy and raja
lup u gurls :)

at telok gadong before eating :)

wah ayu nye ! anak sapa nih? hihihi

3 dara tasik ! hehehe

dinner at mcd Dungun wit housemate :)

wit anis muchuk :D

thats all for this entry. tengs 4 reading this :)) 

siapa pun kita, apa pun yang kita ada, hebat mana pun kita di dunia ini..
Low profile itu HARUS !!

2 comments:

  1. Muchuk2 pon ttp comel okey =)

    ReplyDelete
  2. hahahaha. yele tuh. jangan nak perasan sangat lah :p

    ReplyDelete