Saturday, March 2, 2013

setelah sekian lama menyepi :)

Assalamualaikum wbt.

Haii peeps ! 

Allahuakhbar bersawang habiss blog hakuu nihhh. Hahaha. Lame gile no new entry and no new story. by the way semua ni sebab hanya satu MALAS. Opss ! not only malas tapi bermulanya punca dari aku busy dengan test, final then balik kampung. sebulan balik kampung senulan lah aku tak buka langsung lappy..serious ! petang semalam sampai dungun then pagi ni baru buka lappy. lappy aku pun turut bersawang jugak dah. hihihihi. nampak tak instead of aku sengaja malas k ! 

Actually a lot of story nak share and cerita banyak sangat but disebabkan banyak sangat aku pun tatau nak cerita yang mana satu. Hehehehe. But, the important thing is i'm hepi wit my life. Alhamdulillah. First, aku dapat mengalaman indah sebagai penutup 2012 and pembuka 2013. Last minute holiday dengan main redah jee. Allahuakhbar semuanya indah dan tersenyum sorang-sorang bile ingat balik experience tu.

Second, Alhamdulillah result sem ni pn aku WALAUPUN rase pilu di hati sebab rakan-rakan seperjuang aku yang sama jejak kaki ke UiTM Dungun ni sama-sama akan praktikal dah this sem but i'm still in class for 4 paper. Semua ni atas kehendak aku yang sengaja pergi drop paper and extend sem sebab aku rasa tak mampu nk bawak 24 credit our every sem. Pape pun Alhamdulillah everyting going well. Alhamdulillah Tuhan masih mnedengar doa aku. 

Untuk sahabat-sahabatku i wish you the best ! Even 1 tahun setengah kita kenal but you all always be there for me. i love you sahabatku. kenangan yang tercipta terlalu indah buatkuuu..

One important thing, berita mengejut apabila salah sorang sahabat baik aku IERA telah kehilangan ibudanya yang tercinta dalam kemalamgan jalan raya. Aku yang dengar minitis air mata sebak apa lagi dia yang merasainye. kehilangan orang tersayang dalam sekelip mata. Al-fatihah. semoga mak cik dicucuri rahmat dan di tempatkan di golongn terpilih. Amiiinnn.

ok, i think enough for today. Hihihi. Dah lame tak menaip terasa kekejangan di jari jemari ni. Hihihi.

Tengkiu for reading this ! Don't forget to wish me luck :)

Wacacaca..AdiOss !



No comments:

Post a Comment